Woning zoeken

Specificaties

Status

Te koop

Type woning

Vakantiehuizen

Woonoppervlakte

± 117 m2

Type Boarne

Tussen de Marre

Type Boarne

Locatie
Akkrum

Project
Recreatiepark Tusken de Marren

Prijs

€ 235.000 ,- v.o.n.

Type Boarne is een langwerpige woning die u alle ruimte biedt om optimaal te genieten van uw vrije tijd. Type Boarne is uit te voeren in een 4-persoons luxe woningen en een 6-persoons woning die optioneel ook als luxe woning kan worden uitgevoerd. U treedt de woning centraal binnen middels de hal waaraan zich het toilet bevindt en de garderobe. De woonkamer heeft een formidabel uitzicht op het water en de tuin. Aan de straatzijde van de woning bevindt zich de keuken en de toegang tot de inpandige berging. Middels de trapopgang in de woonkamer komt u uit op de verdieping.

De 4-persoons luxe woning heeft op de verdieping twee ruime slaapkamers met ieder een eigen badkamer. De 6-persoons comfort woning heeft op de verdieping drie slaapkamers waarvan er zich een in de uitbouw boven de veranda bevindt. Daarnaast bevindt zich op de verdieping een badkamer en een vaste (eigenaren)kast.

Bij de 6-persoons luxe woning is iedere slaapkamer voorzien van een eigen badkamer. Bij de 6-persoons woning zit een uitbouw aan de voorzijde waardoor er een overdekt terras ontstaat.

 •  
 • De velden aangegeven met een * zijn verplicht.

  Aanhef: Dhr. Mevr.
  Naam: *
  Adres: *
  Postcode/Woonplaats: *  
  E-mailadres: *
  Telefoon: *
  Opmerking:
     
   
 • De velden aangegeven met een * zijn verplicht.

  Uw naam: *
  Uw e-mailadres: *
     
  Naam vriend: *
  E-mailadres vriend: *
     
  Opmerking:
     
   

Vraag de brochure aan

Vraag de brochure aan