Woning zoeken

Specificaties

Status

Te koop

Type woning

Vakantiewoning

Woonoppervlakte

± 45 m2

Chalet

Chalet

Chalet

Locatie
Akkrum

Project
Recreatiepark Tusken de Marren

Prijs

€ 140 ,- v.o.n.

Akkrum, het watersportdorp in het hart van Friesland!

Het centrum van Akkrum is nog steeds authenthiek en Akkrum heeft vele rijksmonumenten. Vele winkeltjes en restaurantjes maken het gezellig zodat het heerlijk vertoeven is. Tal van fiets – en wandelroutes en volop, water, rust en ruimte!

Beleef Friesland: puur genieten van het water en de natuur! Rendementsgarantie is mogelijk. Vraag ons naar de uitstekende voorwaarden!

Een unieke kans; u kunt nog eigenaar worden van een waterchalet uit de eerste fase! Het betreft een karakteristiek 5-persoons verblijf met veel comfort, voorzien van twee slaapkamers en één badkamer. De woonkamer is voorzien van openslaande deuren naar de veranda aan de waterkant om het gevoel met buiten te versterken. Het dak is doorgetrokken over de volle diepte van de veranda, waardoor een overdekte buitenruimte is ontstaan. In de berging kunt u o.a. uw fietsen kwijt. Kortom, een heerlijke plek in hartje Friesland!


Indeling

Entree. Woonkamer met openslaande deuren naar de veranda. Open keuken met gasstel, afzuigkap, koelkast met vriesvak, combimagnetron en vaatwasser. Twee slaapkamers. Badkamer met douche, toilet en wastafelmeubel. Aangebouwde berging met wasmachine aansluiting.

 •  
 • De velden aangegeven met een * zijn verplicht.

  Aanhef: Dhr. Mevr.
  Naam: *
  Adres: *
  Postcode/Woonplaats: *  
  E-mailadres: *
  Telefoon: *
     
   
 • De velden aangegeven met een * zijn verplicht.

  Aanhef: Dhr. Mevr.
  Naam: *
  Adres: *
  Postcode/Woonplaats: *  
  E-mailadres: *
  Telefoon: *
  Opmerking: